• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00

bedrijfswageninrichting

bedrijfswagenInrichting

Welkom bij Carrosserie Centrum Hoogstraten , uw partner in bedrijfswageninrichting en erkend installateur van dakdragers, glasdragers en glasrastelen voor bestelwagens, lichte vrachtwagens, camionetten, jeeps of andere bedrijfswagens van alle merken.
Orde, veiligheid & overzicht!

Heeft u een nieuwe of tweedehands bestelwagens, lichte vrachtwagen, camionette, jeep of andere bedrijfswagen gekocht?
Prima, dan is de volgende stop onze demo- en montageruimte in het industrieterrein De Kluis in Hoogstraten. Wij bieden een duurzaam en ultralicht gamma opbergers en rekken aan van de kwaliteitsmerken BOB System en Mobietec, onmisbaar voor elke goed georganiseerde vakman.

Wij gidsen u persoonlijk door de mogelijkheden, tekenen tot op de millimeter uw inrichting uit en bezorgen een transparante en concurrentiële offerte.

Wij willen het inrichten van uw bedrijfswagen eenvoudig maken. Met behulp van slimme oplossingen en een eenvoudig ontwerpprogramma helpen we u bij het creëren van de perfecte auto-inrichting.

BOB System AB is een nieuwe speler binnen de branche met meer dan alleen laden en rekken voor uw bedrijfswagen, wij zien het geheel.
We willen dat u tevreden bent met uw werkplek.

We verkopen een kwaliteitsproduct uit eigen productie, een auto-inrichting waarmee u als vakman of vakvrouw uw spullen op orde kunt houden.
Zo bespaart u tijd! En tijd is geld...

Op de website van BOB System AB kan u met behulp van een configurator zelf uw bedrijfswagen naar wens inrichten en een prijsindicatie vragen.

Wenst u meer info of wil u samen met ons de mogelijkheden bekijken om uw bedrijfswagens in te richten?
Neem contact met ons op en maak een afspraak!

Dakdragers, ImperiaLEN, glasrastelen, lastdragers en accessoires van mobietec®

Download hier de catalogi van Mobietec en kijk wat de mogelijkheden voor uw bedrijfswagen zijn.
Wij bieden altijd de scherpste prijzen aan en bekijken graag wat er bij u past.

INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE