• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00

PLEXIWANDEN CORONA

PLEXIWANDEN CORONA

Tijdens de coronacrisis was carpoolen naar het werk aanvankelijk niet meer mogelijk. Als specialist in bedrijfswageninrichting kwam carrosseriecentrum Hoogstraten snel op de proppen met een veilige oplossing waarbij social distancing in bestelwagens, lichte vrachtwagens, camionetten of andere bedrijfswagens gerespecteerd kan worden en waardoor collega’s weer samen kunnen rijden.

PLEXIWANDEN

Polycarbonaat veiligheidsglas breekt, splintert of scheurt niet. Door in bestelwagens een scherm van polycarbonaat veiligheidsglas tussen passagiers te plaatsen, blijft het mogelijk om zich veilig én milieubewust te blijven verplaatsen, ook tijdens de exitstrategie om de coronamaatregelen terug te draaien. Bij een ongeval zal dit veilige tussenschot in plexiglas niet breken of loskomen en dus geen extra verwondingen aan de bestuurder of de passagiers toebrengen. Onze erkende vakmensen plaatsen de wand bovendien op voldoende afstand van de voorruit om vervormingen bij een voorwaartse impact te voorkomen. De veiligheid van de passagier(s) en bestuurder blijft dus behouden.

Zolang de maatregelen in het kader van COVID-19 van kracht zijn, adviseren wij daarnaast ook om de circulatie van het ventilatiesysteem uit te schakelen.

Volkswagen, MAN, Mercedes, Renault, Opel, Citroën, Fiat, Peugeot, Toyota, Ford, ... Alle merken kunnen voorzien worden van een scherm in polycarbonaat veiligheidsglas. Bij carrosseriecentrum Hoogstraten zoeken we samen een oplossing voor bedrijven in de provincie Antwerpen, Hasselt, Vlaams-Brabant, Brussel, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, ... . Kortom, voor iedereen in België die graag wil carpoolen met mensen die niet onder hetzelfde dak wonen.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte voor polycarbonaat plexiglass

Contacteer ons voor meer gedetailleerde informatie of een offerte. Wij staan u graag te woord en helpen u snel verder, zodat uw team weer zonder zorgen samen de baan op kan.

CONTACTEER ONS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE
VOOR POLYCARBONAAT PLEXIGLASS

VRAAG EEN OFFERTE