• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
AIRCO SERVICE

Voor schade, mankementen of controle van de airco kan u bij ons terecht.
Een goedwerkende airco in uw auto is bijna alle dagen een must. Zeker bij dagen waarop het buiten warm is, kan een verkoelende airco in de wagen wonderen doen. Of op koude dagen zorgt een goedwerkende airco ervoor dat u weer snel door uw ruit kan zien. Airco zorgt ook voor een goede luchtcirculatie in uw wagen. Met onze Airco Service bieden wij u gewoon onderhoud van de airco aan, maar repareren we ook mankementen en schadegevallen.

De belangrijkste onderdelen van een airco zijn de compressor, de koelvloeistof, de condensor, het expansieventiel, de verdamper, de filterdroger en uiteraard een luchtcircuit. Een verstopt luchtcircuit of filters die verzadigd zijn. Een luchtcircuit dat zijn beste tijd heeft gehad. Dat is al genoeg om voor een slechte luchtkwaliteit te zorgen in uw auto. Een airco die niet naar behoren werkt, kan zelfs ongezond zijn door bacteriën en schimmels die zich gaan verspreiden via de ventilatoren in de auto. Het zijn zaken die wij bij Carrosserie Centrum Hoogstraten snel en vakkundig kunnen oplossen en controleren.

Een airco kan ook alleen maar goed werken als er voldoende koelmiddel aanwezig is of voldoende olie. Een lek in het aircosysteem kan ook snel voor een slechte werking zorgen. Met onze gespecialiseerde apparatuur kunnen wij snel en efficiënt uw volledige aircosysteem analyseren om te zien waar het probleem van uw slechtwerkende of defecte airco zit.

Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten staat een heel team paraat om zo snel mogelijk alle mogelijke herstellingen en service aan uw airco uit te voeren. Het merk van uw wagen maakt daarbij niet uit. Peugeot, Mazda, Renault, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, Citroën, Skoda, Audi of Volkswagen: ons jong en gedreven team neemt ze allemaal onder handen.

Wij zijn als Carrosserie Centrum Hoogstraten een erkend hersteller. Dat betekent dat u als klant zich geen zorgen moet maken. In gevallen waar de verzekering tussenkomt, zorgen wij dat de factuur rechtstreeks met de verzekering wordt afgehandeld. Het bestek wordt ook gemaakt door een erkend expert.

Carrosserie Centrum Hoogstraten is er overal in de ruime regio voor u. Bent u uit Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Hoogstraten, Brecht, Wuustwezel, Hoogstraten of Baarle-Hertog? Wij staan voor u paraat. Met gedrevenheid en vakmanschap zorgen wij voor de herstellingen aan uw voertuig.

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen moest u alsnog twijfelen dat wij voor u iets kunnen betekenen. Wij staan u graag te woord en helpen u snel verder zodat u weer zonder zorgen de baan op kunt. In een fris ruikende en aangenaam koelende wagen. Of een aangenaam verwarmende wagen op koude dagen.

Uw schade is onze zorg. Kom voor al de nodige herstellingen of controle van uw airco langs bij Carrosserie Centrum Hoogstraten. Wij zorgen voor een eerlijke, degelijke en snelle herstelling of controle.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE