• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
RICHTEN van HET CHASSIS

Voor het richten van het chassis van uw voertuig kan u bij ons terecht.
U hebt met uw wagen een zwaar ongeval gehad. Het chassis van de auto is daardoor zwaar beschadigd geraakt en staat niet meer helemaal recht. Een perfect uitgelijnde auto is echter belangrijk. Het is van groot belang voor een goede en veilige weglegging van de auto.

Het richten van een chassis gebeurt op een richtbank. Dat is een toestel dat met behulp van speciale mallen op maat van uw wagen of met een computergestuurd meetsysteem het chassis van elk type auto weer op maat maakt. Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten beschikken wij over de meest moderne machinerie en mallen om uw chassis weer te herstellen in de oorspronkelijke staat. Onze mensen gaan met de machines na waar er afwijkingen zitten in het chassis en dit zelfs tot op de millimeter. Als er afwijkingen zijn, herstellen we die.

Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten staat een heel team paraat om zo snel mogelijk alle mogelijke herstellingen en service aan uw airco uit te voeren. Het merk van uw wagen maakt daarbij niet uit. Peugeot, Mazda, Renault, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, Citro├źn, Skoda, Audi of Volkswagen: ons jong en gedreven team neemt ze allemaal onder handen.

Wij zijn als Carrosserie Centrum Hoogstraten een erkend hersteller. Dat betekent dat u als klant zich geen zorgen moet maken. In gevallen waar de verzekering tussenkomt, zorgen wij dat de factuur rechtstreeks met de verzekering wordt afgehandeld. Het bestek wordt ook gemaakt door een erkend expert.

Carrosserie Centrum Hoogstraten is er overal in de ruime regio voor u. Bent u uit Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Hoogstraten, Brecht, Wuustwezel, Hoogstraten of Baarle-Hertog? Wij staan voor u paraat. Met gedrevenheid en vakmanschap zorgen wij voor de herstellingen aan uw voertuig.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE