• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
glasherstelling

Voor alle schade aan ruiten en spiegels van uw voertuig kan u bij ons terecht.

Een fikse hagelbui, rondvliegende steentjes of wie weet zelfs een vogel of ander projectiel dat in stilstand of al rijdend tegen een van de ruiten van je wagen belandt. Sterretjes, barsten, krassen of zelfs volledige glasbreuk. Of iemand loopt of fietst tegen de zijspiegel van uw wagen met een kapotte spiegel als gevolg. Of erger nog: u bent het slachtoffer van puur vandalisme of een inbraak. Schadegevallen kunnen op vele manieren veroorzaakt worden.

Stuk voor stuk vervelende zaken. Het is dikwijls sneller gebeurd dan je denkt.Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten staat een heel team paraat om zo snel mogelijk alle mogelijke herstellingen aan uw ruiten en spiegels uit te voeren. Het merk van uw wagen maakt daarbij niet uit. Peugeot, Mazda, Renault, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, Citro├źn, Skoda, Audi of Volkswagen: ons jong en gedreven team neemt ze allemaal onder handen.

Wij zijn als Carrosserie Centrum Hoogstraten een erkend hersteller. Dat betekent dat u als klant zich geen zorgen moet maken. In gevallen waar de verzekering tussenkomt, zorgen wij dat de factuur rechtstreeks met de verzekering wordt afgehandeld. Het bestek wordt gemaakt door een erkend expert.

Carrosserie Centrum Hoogstraten is er overal in de ruime regio voor u. Bent u uit Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Hoogstraten, Brecht, Wuustwezel, Hoogstraten of Baarle-Hertog? Wij staan voor u paraat. Met gedrevenheid en vakmanschap zorgen wij voor de herstellingen aan uw voertuig.

Glasbreuk, krassen, barsten, sterretjes. Uw schade is onze zorg. Kom voor al de nodige herstellingen aan ruiten of spiegels van uw wagen langs bij Carrosserie Centrum Hoogstraten. Wij zorgen voor een eerlijke, degelijke en snelle herstelling.

Aarzel zeker niet om contact met ons op te nemen moest u alsnog twijfelen dat wij voor u iets kunnen betekenen.
Wij staan u graag te woord en helpen u snel verder zodat u weer zonder zorgen de baan op kunt.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE