• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
Laat je wagen vandaag nog herstellen en krijg een GRATIS vervangwagen

Je hoeft je auto niet te missen terwijl die gerepareerd wordt. Onze spotrepair gebeurt in slechts enkele uren en intussen kan jij gebruik maken van onze vervangwagen.

Snelle herstelling

Dankzij spot repair technologie

Erkend hersteller

Wij regelen het papierwerk met je verzekering

Gratis vervangwagen

Zodat je nog raakt waar je moet zijn

We helpen bij alle carrosserieschade

Krasjes, deuken, sterretjes, blutsen, gebroken zij-spiegels, koplampen, velgen, …

De Voordelen Van Een Erkend hersteller

De ervaring van onze klant krijgt steeds de prioriteit. Daarom letten we niet enkel op een kwalitatieve herstelling, maar:

  • Zorgen we voor een GRATIS vervangwagen zodat jij je auto niet hoeft te missen (we bieden zelfs camionetten voor wie dat nodig heeft.
  • Als je verzekeraar de kost dekt, verzorgen wij het papierwerk zodat jij niets meer hoeft te doen dan je wagen binnen te brengen en gerepareerd op te halen.
  • In de meeste gevallen verzorgen we de herstelling nog dezelfde dag.

Weten Wat Het Kost?

Stuur ons snel een foto op met je gsm en wij laten je zo snel mogelijk weten wat de herstelling ongeveer zal kosten en wanneer dit kan plaatsvinden. Vaak dezelfde dag nog!

Kwaliteitsgarantie

Wij zorgen dat je auto er zo goed als nieuw uitziet. Is dat niet het geval? Dan werken wij door tot dat wel zo is, zonder meerprijs voor jou. Omwille van deze garantie zijn wij erkend hersteller voor al deze verzekeringsmaatschappijen (die ons samen enkele honderden auto’s per jaar toevertrouwen.)

Laat Je Auto Nu Repareren Zonder Hem Te Missen Dankzij Onze Gratis Vervangwagen!

Vraag een offerte aan door enkele foto’s van je wagen op te sturen, bekijk of je de (lage) prijs eerlijk vindt en maak indien gewenst meteen een afspraak.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE