• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
alle herstellingen

Voor alle schade aan de carrosserie van uw voertuig kan u bij ons terecht.

Niets zo vervelend en storend als een kras, deuk of andere schade aan de carrosserie van uw voertuig. Bij Carrosserie Centrum Hoogstraten staat een heel team paraat om zo snel mogelijk alle mogelijke herstellingen uit te voeren. Het merk van uw wagen maakt daarbij niet uit. Peugeot, Mazda, Renault, Porsche, BMW, Mercedes, Opel, Citro├źn, Skoda, Audi of Volkswagen: ons jong en gedreven team neemt ze allemaal onder handen.

Schadegevallen kunnen op vele manieren veroorzaakt worden. Een kleine onoplettendheid van uzelf of een andere weggebruiker is dikwijls al voldoende. Een paaltje langs de kant van de weg. Een winkelkarretje op de parking van een warenhuis. Of wat denkt u van een stevige hagelbui waarbij uw voertuig heel wat schade kan oplopen. Lakschade en scheurtjes in bumpers zijn er sneller dan verwacht.

Schade aan deuren, bumpers, het dak, de zijspiegels, chassis, het koetswerk. U bent voor alle mogelijke herstellingen aan de carrosserie van uw wagen welkom bij Carrosserie Centrum Hoogstraten. Herspuiten, uitdeuken, polieren. Wij herstellen de schade zodat u weer zonder zorgen de baan op kunt. Of koplampen en velgen die beschadigd zijn. Onze mensen zorgen met hun vakmanschap dat ze er weer als nieuw uitzien.

Wij zijn als Carrosserie Centrum Hoogstraten een erkend hersteller. Dat betekent dat u als klant zich geen zorgen moet maken. In gevallen waar de verzekering tussenkomt, zorgen wij dat de factuur rechtstreeks met de verzekering wordt afgehandeld. Het bestek wordt gemaakt door een erkend expert.

Carrosserie Centrum Hoogstraten is er overal in de ruime regio voor u. Bent u uit Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Hoogstraten, Brecht, Wuustwezel, Hoogstraten of Baarle-Hertog? Wij staan voor u paraat. Met gedrevenheid en vakmanschap zorgen wij voor de herstellingen aan uw voertuig.

Blutsen, krassen, scheuren. Uw schade is onze zorg. Kom voor al de nodige herstellingen aan de carrosserie van uw wagen langs bij Carrosserie Centrum Hoogstraten. Wij zorgen voor een eerlijke, degelijke en snelle herstelling van uw wagen.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE