• Bel ons: +32 03 294 53 86

  • Openingsuren: Ma - Vrij: 08u00 - 18u00   |   Za: 09u00 - 12u00
VERVANGWAGEN

Carrosserie Centrum Hoogstraten geeft gratis vervangwagen
Uw wagen staat in onze garage voor herstelling van de airco, herspuiten na lakschade of het uitblutsen van de carrosserie. Schadegevallen aan uw wagen komen nooit op een goed moment. U heeft immers nog een aantal afspraken waar u met de wagen naartoe moet. De kinderen moeten van school gehaald worden of moeten naar de sportclub of u moet simpelweg op het werk geraken.

Carrosserie Centrum Hoogstraten heeft daarom een vloot van vijf vervangwagens klaar staan. Van een kleine personenwagen tot een grote bestelwagen: ze staan voor u klaar tijdens de duur van de herstelling. En niet onbelangrijk: wij bieden deze service geheel gratis aan.

Carrosserie Centrum Hoogstraten is er overal in de ruime regio voor u. Bent u uit Rijkevorsel, Merksplas, Beerse, Turnhout, Vosselaar, Hoogstraten, Brecht, Wuustwezel, Hoogstraten of Baarle-Hertog? Hebt u een schadegeval dat snel en accuraat moet opgelost worden? Ons jong maar getalenteerd team staat voor u klaar.

Uw schade is onze zorg. Kom voor al de nodige herstellingen aan de carrosserie van uw wagen langs bij Carrosserie Centrum Hoogstraten en vertrek snel weer met een van onze vervangwagens.INTERESSE IN ONZE DIENSTEN?

VRAAG EEN OFFERTE